Snabbredigering och massändring

I den här filmen visar jag hur du snabbredigerar både produkter och sidor. Snabbredigering är ett otroligt smidigt verktyg för att snabbt ändra utvald information. Värt att nämna är att det även går att snabbändra kategorier, varumärken och blogginlägg på precis samma sätt som jag visar i filmen. Jag visar också hur du enkelt kan massändra information på produkter, så du slipper klicka in på var och en av dem om du vill göra en förändring till flera produkter, ett otroligt smidigt och välanvänt verktyg!