Variabel produkt

I den här videon tittar vi på variabla produkter, det vill säga produkter där man har ett val, till exempel storlek eller färg. Jag visar hur man jobbar med attribut för att effektivisera arbetet, och sedan hur du lägger till en ny variabel produkt baserat på de attributen vi la till. Vi laddar även upp specifika bilder för de olika varianterna, så att om man väljer en grön tröja så välja bilden med just den gröna tröjan.