Rutin för registrering dagskassa i portalen

1. Logga in på butiksadminsidan och tryck på ”resultat” och sedan ”Lägg till dagskostnad”

2. Logga in med er personliga pin-kod

3. Gör om punkt 1

4. Välj rätt försäljningsdatum. VIKTIGT ATT NI VÄLJER RÄTT DATUM!

5. Lägg ihop båda kassornas totala dagsförsäljning via dagsavsluten och notera beloppet i rutan ”Försäljning”

6. Lägg ihop båda kassornas ”kostnad sålda varor” och notera beloppet i rutan ”Kostnad”

7. Spara

Info ... Ni kan se tidigare inrapporterade resultat i länken ”Redan inskickade resultat” - För att logga ut från Pin-kod användaren väljer ni ”Deaktivera pin-kod” i rubriken ”Resultat” eller ”Statistik”. Glöm inte detta om ni använder en offentlig dator. Det är att föredra att ni använder era laptops till detta så att personalen inte kommer åt känslig statistik.