2015-06-16 Driftstörning Loopia

2015-06-16: 07:25: Störningen i nätverket påverkar dessvärre access till vår DNS-tjänst för ett antal kunder/leverantörer. Det betyder att våra tjänster just nu kan vara svåråtkomliga utifrån. Tekniker jobbar med att lösa detta så skyndsamt som möjligt.

2015-06-16:07:55: Störningen är i form av en omfattande DDOS-attack riktad mot vår DNS-tjänst. Tekniker samarbetar just nu med leverantör för att isolera detta. Vår supportavdelning har ej någon mer information att ge gällande den rådande störningen.

2015-06-16: 09:20: Tillsammans med nätleverantörer så arbetar vi just nu med att isolera denna DDOS-attack som dessvärre är mycket omfattande. Tjänsterna ser i dagsläget ut att kunna nås utifrån av de flesta nätleverantörerna men arbetet fortgår med att lösa störningen helt. Observera att supportavdelningen ej har någon mer information att ge gällande den rådande störningen än den som står här.