Arabiskt skriftspråk

Går så här för att få arabiska tecken:

Gå till Start > Kontrollpanelen > Klocka, språk och nationella inställningar.

Byt tangentbord eller andra indatametoder - Tangentbord och språk.

Byt tangentbord > Lägg till... - Arabiska (Saudiarabien) - Tangentbordslayout - Kryssa i Arabiska (101) - OK. Välj Arabisk (101) under Standardinmatningsspråk och tryck OK hela vägen ut från inställningarna.

Nu kommer en liten ikon med texten SV att visas nere till höger i aktivitetsfältet. Starta det program du vill skriva i och tryck på denna ikon, välj Arabiska. Nu kan du skriva på arabiska utan att behöva installera någonting extra.

Själva typsnittet är samma, men istället visas arabiska tecken.