Meddelanderad på faktura

På fakturan finns två möjligheter (en topptext och en fottext) att skriva ett meddelande till kunden.

1. Registrera de artiklar som skall finnas med på fakturan
  2. Registrera vilken kund som skall ha fakturan
  3. Klicka på knappen FAKTURA i blå knapplisten.
  4. Ett fönster öppnad då med sammanfattande information om fakturan. Där du ändra fakturahuvud och skriva in en topptext och en fottext. Programmet kommer ihåg den senaste topptexten och fottexten du angett, och föreslår dessa nästa gång du skapar en faktura.