Leverantörer

Under fliken "Leverantörer" hittar vi all information om alla våra leverantörer. Det första vi ser är en lista på alla leverantörerna.

Genom att klicka på en leverantör kommer vi in på fliken "Basfakta".

Här ser vi grundläggande information gällande leverantören. Under detta ser vi en lista på våra kontaktpersoner på leverantören.

Genom att trycka på knappen "Ny" kan vi skapa en ny leverantör.

Här fyller vi i den grundläggande informationen och när vi har tryckt på "Spara" fyller vi i mer detaljerad information.

Genom knappen "Ny kontakt" kan vi skapa en ny kontakt på leverantören i fråga. Vi kan också markera en kontakt och trycka på "Edit kontakt" eller "Radera kontakt" för att antingen redigera eller radera kontakten.