Kunder

När vi klickar på "Kunder" så ser vi en lista på alla våra kunder.

Genom att trycka på en kund kommer vi in på sidan "Basfakta".

Här ser vi all information om kunden i fråga. Genom att trycka på "Lista" uppe i vänster hörn kan vi när som helst komma tillbaka till listvyn.

Om vi trycker på "Ny" kan vi skapa en ny kund.

Här fyller vi i den grundläggande informationen. När vi har tryckt på spara kommer vi in på sidan för "Basfakta" och kan fylla i mer ingående uppgifter om kunden.