Artiklar

Det första vi möts av när vi har loggat in är en lista över alla våra artiklar.

Om vi sedan trycker på en artikel får vi upp information gällande denna artikel.

Först har vi grundläggande information:

Sedan har vi information om priset på artikeln:

Sedan har vi inställningar för artikeln, samt vilka texter som gäller för den:

Längst ner har vi information om leverantörerna till artikeln i fråga samt lageruppgifter:

Till vänster om allt detta har vi några knappar.

Spara = Måste tryckas för att spara eventuella ändringar på artikeln i fråga.

Avbryt = avbryt dina ändringar på artikeln i fråga.

Ny = skapa en ny artikel, där du fyller i alla uppgifter och all information.

Kopia = Skapa en kopia av artikeln i fråga, och gör sedan små ändringar.