Koppling till kassan

För att Euroshop ska skicka sitt lagersaldo automatiskt till webhsoppen krävs det att du gör en inställning i kassan.

Det första du gör är att gå in under "Arkiv" - "Allmänna inställningar".

Då öppnas detta fönster.

Det är fönstret längst till höger som vi vill redigera. Vi börjar med att trycka på "Ändra" uppe i den blåa listen.

Nu skriver vi helt enkelt in webshoppens adress här.

OBS, det ska vara med http://

Exempel:

http://larssonsmode.se

När vi är klara trycker vi på "OK" i den blåa listen, och nu skickar Euroshop sitt lager till webshoppen.

Det vi måste komma ihåg är att om vi ändrar webshoppens domän så måste vi också ändra under inställningarna.