Färgval

Se filmen nedan eller följ texten

Färgval

Du kan själv ändra några av färgerna på din webshop. Det gör du under "Inställningar" - "Färgval".

Den översta bilden visar vad de olika fälten styr. Under den har vi själva kontrollen av färgerna. Vi ser att vi har 8 olika ställen som vi kan ändra färgen på. Efter varje färg står det "Standardvärde", och det är det värdet som webshoppen levereras med. Skulle du inte bli nöjd med dina egna färgval kan du alltid återgå till dessa.

Punkterna 1-8 styr följande saker:

1. Färgen på ej vald sida i huvudmenyn
  2. Färgen på vad sida i huvudmenyn
  3. Färgen på listen som delar av menyn från banner
  4. Färgen på rubrikerna under banner
  5. Färgen på plattorna rubrikerna står på under banner
  6. Färgen på linjerna som ramar in olika delar under banner
  7. Färgen på ej vald kategori/varumärke
  8. Färgen på vald kategori/varumärke

Här ser vi också att vi kan se hur enkelt det är att välja exakt den färgen vi vill ha. Om vi vill ha exakt samma färg på två ställen kan vi kopiera färgkoden som står i fältet och kopiera in den i aktuell punkt.

Standardvärde

3. AAA9A9
  5. F2F2F2
  6. D6D6D6
  7. 6F6F6F