Skicka e-post

Under "E-post" - "Skicka e-post" kan vi skicka ett mail till våra kunder.

Det första vi måste göra att är välja vem som ska ha mailet. Vi kan välja till "Alla kunder", "Till alla nyhetsbrevsprenumeranter" eller till en specifik kund genom att leta fram denne i listan.

Sedan väljer vi vilken adress som ska stå som avsändare. Som default står det den e-post du har angett i butiksinställningarna, men det går att ändra om du vill.

Sedan väljer vi vad som ska stå som "Ämne" i mailet.

Nu är det dags att skriva själva mailet. Vi skriver in texten som vi vill skicka, och avslutar med att trycka på "Sänd e-post". Då skickas mailet till valda kunder.