Lägg till film från Youtube

Se filmen nedan eller följ texten, steg för steg

Hämta kod

Det allra första vi måste göra är att hämta koden för den film vi vill lägga till. Det gör vi genom att först leta upp filmen vi vill lägga till.

Sedan vill vi hämta koden för denna. Det gör vi under fliken "Dela" under filmen.

Sedan väljer vi "Bädda in".

Här väljer vi hur stor vi vill att filmen ska vara. 640x480 rekommenderas.

Sedan kopierar vi texten som visas.

Lägg in kod

Nästa steg är att lägga in koden i vår text.

Nu trycker vi på knappen längst upp till vänster, "Källa".

Vi ser att det nu ser annorlunda ut. Men det enda vi behöver göra är att klistra in vår kod som vi hämtade från Youtube.

När det är gjort trycker vi på "Uppdatera", och vi har nu lagt in en film i texten.