Lagerstatusar

Under fliken "Lagerstatusar" styr du vad det ska stå om en vara finns respektive inte finns i lager.

För att redigera en status trycker du på den och sedan på "Editera". Du skriver in vad du vill att det ska stå för varor som finns i lager samt för varor som inte finns i lager.

Trycker du på editera på den översta kan du själv välja vad du vill att det ska stå beroende på hur många artiklar du har kvar.

Du skriver siffran du vill att statusen ska gälla för följt av ett ":" och sedan vad du vill att det ska stå.

Ex:

1: Sista exemplaret

När du är klar skriver du ett komma, och sedan ett nytt nummer. Det nya numret är för den nya statusen.

Skriver du 5 som nästa nummer följt av en status kommer alla varor som har mellan 1 och 5 i lager få den statusen.

Sätter du sedan 6 som sista nummer följt av något i stil med "I lager" så kommer alla varor som har mer än 6 artiklar få den statusen.

Du kan ha hur många nivåer du vill.

Glöm bara inte att använda ett komma (,) för att dela av mellan dina olika statusar.