Bildspel

Under fliken "Bildspel" styr du vilka bilder som ska finnas med på ditt bildspel på startsidan.

Här är det extra viktigt att alla bilder ha samma mått för att det ska se snyggt ut. Bilderna ska vara 700x400 pixlar och i formatet png.

Du laddar enkelt upp nya bilder genom att leta rätt på filen och sedan trycka på "Ladda upp bild".

För att ta bort en bild trycker du bara på "Radera" till höger om bilden du vill ta bort.

Bildspelet tar automatiskt och använder sig av höjden på den högsta bilden.