Min butik

Under fliken "Min butik" gör du grundläggande inställningar för webshoppen.

Här gör du de grundläggande inställningarna för din webshop. För att göra en ändring markerar du helt enkelt raden du vill ändra, och trycker sedan på "Editera". När du har gjort förändringen avslutar du med att spara.

Nedan följer förklaring av de inställningar du måste göra:

• Butiksnamn: Namnet på butiken
  • Butiksägare: Namnet på butikens ägare
  • Email: Emailadressen som du vill att inkommande mail ska använda sig av
  • Erbjudanden: Hur många erbjudande du vill visa under fliken "Erbjudande" innan man måste trycka vidare till sida 2
  • Avsändares epost: Emailadressen som du vill utgående mail ska använda sig av
  • New product listning: Hur många nya produkter du vill visa under fliken "Nyheter" innan man måstr trycka vidare till sida 2
  • Facebook URL: Länken som du vill Facebook-loggan ska länka vidare till
  • Land: Landet butiken befinner sig i
  • Instagram URL: Länken som du vill Instagram-loggan ska länka vidare till
  • Visa produkt vid noll lagersaldo: True eller false, beroende på om du vill visa produkter med 0 i lager
  • Textstorlek på menyn till vänster: Storleken på texten som visar dina kategorier samt tillverkare
  • Skicka extra ordermail till: Adressen som nya ordrar skickas till
  • Adress och telefonnummer: Butikens adress och telefonnummer
  • Google analytics: Spårningskod om du vill ha google analytics. Denna skapar du direkt när du skapar ett google analytics-konto. Det kan du göra här

De fält som inte är listade ovan ska du ej ändra.