Skapa tilläggsbeställningar på befintlig order

För att skicka ut ett mail till butikerna där de har möjlighet att göra tilläggsbeställningar på en befintlig order gör du följande.
1. Gå in på orderfliken.
2. Kontrollera att ordern som det ska gå att göra tilläggsbeställningar på står i "Förfrågan/Öppen" status.
3. Kryssa i rutan som finns innan "Förfrågan/Öppen".
4. Tryck sen på knappen "Underrätta butiker" som finns nästan längst upp till höger för att skicka iväg mail till butikerna med en länk där de kan göra tilläggen.