Visma Compact Xor

ConnectorXOR fungerar med Xor Compact (Visma Compact).

Importen sker automatiskt genom att eConnector skriver direkt i Xors databas genom en ODBC-koppling. Denna fungerar som en användare i Xor Compact, och därför får Du inte ha alla Xor-arbetsplatser igång när eConnector skall skicka information till Xor Compact .

Uppdatera saldo för resultatrapporter i Xor Compact

I Xor Compact finns en funktion för att manuellt starta en uppdatering av saldo för utskrifter av resultatrapport. Efter den får du alltid rätt saldo i rapporterna.