Visma Administration SPCS

Gå till menyn ARKIV > FIRMA.

Då öppnas ett fönster där Du skall ange sökväg till den mapp där SPCS-programmet är installerat.

​Därefter skall Du gå till menyn ARKIV > SPCS INSTÄLLNINGAR.

Då öppnas ett fönster där Du skall ange sökväg till den mapp där Visma-företaget (dvs databasen) är installerat.

Eftersom eConnector arbetar med Visma Administrations standardprislista nr-1, är det viktigt att du angett denna i Visma-programmet.