Starta eConnector

Starta programmet genom att klicka på. Den hittar Du i startmenyn, program och mappen.

För att komma in i programmet måste Du logga in med ID och lösenord. Standard vid installation finns en användare med ID och lösenord (detta bör Du för säkerhetsskull ändra snarast möjligt).

Nu kommer Du in i ett tomt fönster, där Du väljer punkter ur menyerna längst upp.

Det finns flera olika versioner av eConnector. En för varje redovisningsprogram som eConnector har integration till. Du kan kontrollera Din version genom menyn. I den blå listen till höger visas då version och versionsnummer.

OBS ... Tänk på att eConnector måste registreras efter 30 dagar. Annars kan Du då inte längre arbeta i programmet.