Norstedt Compact

eConnectorNORSTEDT fungerar med Norstedt Compact.

Importen sker automatiskt genom att eConnector skriver direkt i Norstedts databas genom en ODBC-koppling. Denna fungerar som en användare i programmet, och därför får Du inte ha alla arbetsplatser igång när eConnector skall skicka information till Norstedt Compact .

Uppdatera saldo för resultatrapporter i Norstedt Compact

I Norstedt Compact finns en funktion för att manuellt starta en uppdatering av saldo för utskrifter av resultatrapport. Efter den får du alltid rätt saldo i rapporterna.