Hogia

Gå till menyn ARKIV > FIRMA.

Då öppnas ett fönster där Du skall ange Hogia-ID för Ditt program.

Här kan Du också ange en Resultatenhet. Detta är användbart om Du har flera olika butiker som alla skickar information till samma Hogia-program . Då kan Du skilja dessa åt i redovisningen genom att lägga upp dem som olika firmor och olika resultatenhet.

Därefter skall Du gå till menyn ARKIV > HOGIA INSTÄLLNINGAR.

Då öppnas ett fönster där Du först skall ange sökväg till den mapp där Hogia-programmet är installerat.

Sedan väljer Du vilket Hogia-program Du har. Om Du har Hogia Affärssystem, måste Du också ange namn på den SQL server där programmet är installerat.