Kassa

Inställningar KASSA

Här gör du diverse inställningar för kassan, du anger vilken information som ska finnas med på kvittot och betalsätt i kassan.

4:e betalsätt

När du använder dig av Tot med växel, F12 så är detta betalsätt nr 4.

6:e betalsätt

Denna knappen hittar du längst ner till höger i kassafönstret.

Text för utgift

Här skriver du de olika texterna för utgifter. För att infoga en text klickar du på knappen i form av ett papper med en penna på.

Ny rad

Om du klickar på denna kommer en ny rad sist.

Infoga rad

Du infogar en ny rad mellan två andra rader genom att ställa markören på en rad och klickar på denna knappen, en ny rad infogas under den markören står i.

Text för intäkt

Här skriver du de olika texterna för intäkterna.

Ny rad

Om du klickar på denna kommer en ny rad sist.

Infoga rad

Du infogar en ny rad mellan två andra rader genom att ställa markören på en rad och klickar på denna knappen, en ny rad infogas under den markören står i.

Kvittotext

Här lägger du in de texter som du vill arbeta med i kassa fönstret, när du använder dig av knappen #.

Ny rad

Om du klickar på denna kommer en ny rad sist

Infoga rad

Du infogar en ny rad mellan två andra rader genom att ställa markören på en rad och klickar på denna knappen, en ny rad infogas under den markören står i.

Kassör

Här matar du in personalen som ska arbeta i kassan. Du matar in en förkortning, ev. position, förnamn och efternamn