Export

Dataexport

​För dataexport finns ingen egen meny, utan detta sker i respektive meny för KUNDER, FÖRLAG och SORTIMENT.

Börja med att göra ett URVAL. De hittade kunderna/förlagen/artiklarna visas i ett fönster (nedanstående exempel är hämtat ur SORTIMENT):.

Markera de poster du vill exportera och klicka sedan på knappen EXPORT.

Ett fönster öppnas där du kan välja i vilket format exporten skall ske.

Klicka på knappen URVAL FIL för att ge namn och plats åt exportfilen.

Starta exporten genom att klicka på knappen EXPORTERA. Ett meddelande kommer när exporten är färdig.