Förstasidesprodukter

Se filmen nedan eller följ texten

Förstasidesprodukter

Under menyn "Förstasidesprodukter" väljer du vilka produkter som ska finnas på startsidan.

Du lägger enkelt till nya genom att trycka på knappen "Ny Produkt". Du letar reda på produkten du vill lägga till och avslutar med att välja den.

Du kan lägga till max 6 produkter på förstasidan, två rader med tre artiklar i varje rad. Skulle du lägga till fler än 6 produkter så slumpas det fram 6 st av dina valda.

För att ta bort en produkt från "Utvalda Produkter" väljer du produkten i listan över utvalda produkter, trycker på den och väljer sedan "Radera". Vi får frågan om vi är säkra, och där trycker vi på "Radera". Nu är produkten borta från sidan "Utvalda Produkter".