Uppdatera

Efter att du har utfört någon ändring som administratör så måste din Kollektomat uppdateras. Kollektomaten uppdateras automatiskt en gång varje natt.

Om du inte vill vänta på detta krävs det att någon använder Kollektomaten. Det räcker att man trycker på en knapp så uppdateras den, men om du för tillfället har lite besökare i kyrkan så kan du själv enkelt trycka på valfritt ändamål och sedan avbryta.

Då uppdateras Kollektomaten med dina nya inställningar.