Försäljning för specifik dag

Artikelstatistiken är uppdelad i tre undergrupper, VARUINGÅNG, FÖRSÄLJNING och PÅSLAG. De båda första är sedan uppdelade i både antal och värde, medan påslag visas i värde och procent.

Funktionen är densamma som under kunder.

Så här gör du för att se vilka artiklar som sålts en specifik dag.

Öppna fönstret Statistik > Statistik för särskild period > Försäljning av artiklar i värde och procent.

Välj ett datum.

I sökfönstret som kommer väljer du ”senast såld” och sedan:

• ”lika med” för exakt det datumet
  • ”större än” för det datumet och framåt
  • ”mindre än” för att datum bakåt.

I nästa fält skriver du in datumet ifrån och det ska skrivas i formatet ”ÅÅÅÅ-MM-DD”

Välj ok och informationen kommer upp på skärmen.