Skapa minioffert

Det finns en minioffert som kan skapas direkt ur kassan Det är en en liten kom-ihåg-lapp som skrivs ut direkt i kassan.

Den används t ex när kunden säger "kan du skriva upp varorna med pris på en lapp, så skall jag fundera på saken till imorgon".

Du bara registerar varorna med pris i kassan, lägger till en kund och klickar på knappen MINIOFFERT.

Då skrivs en liten minioffert ut på kvittoskrivaren. Denna kan du senare ändra i vanliga offertfönstret, där miniofferten sparas. Självklart kan du sedan hämta upp den och läsa in den igen i kassafönstret.