Leverantörsstatistik

Om du vill se statistik för leverantören, klickar du på knappen STATISTIK och all inköp från den leverantören visas i siffror och diagram.

TIPS ... Du kan växla mellan siffror och diagram genom att byta mellan flikarna

Om du vill exportera siffrorna till ett annat dokument trycker du på EXPORT-knappen. Du kan välja mellan att exportera till Microsoft Excel eller som en ren textfil.

När Du väljer Excel öppnas automatiskt programmet Microsoft Excel och med siffrorna inskrivna i ett nytt Excel dokument:

Avsluta gör du under menyn Arkiv/Avsluta eller klickar i det översta krysset uppe till höger. När du gjort detta kommer du automatiskt tillbaka till EuroShop.

Avsluta med att klicka på OK-knappen