Kundorder och logglista

Du göra kundorder direkt från kunden genom att klicka på knappen SKAPA ORDER.

Beskrivning: http://www.euroshop.nu/support/bookhit_es/img/image-232.png

Då öppnas ett fönster där du skall välja artikel. Då kan du samtidigt beställa exemplar till ditt eget lager.

Se detaljerad information in avsnittet ORDER.

Orderhistorik

Under fliken Kundorder kan du se de olika kundorder som är lagd mot denna kund.

Detta fönster är delat i 2st informationsdelar, den övre halvan visar Ordern och den undre halvan visar de artiklar som ordern innehåller.