Löpnummer

Programmet har en nummerserie för följesedlar och fakturor som normalt börjar på 1 och går uppåt löpande. Vid årsskifte fortsätter den och börjar ej om.

När du börjar använda programmet öppnas ett fönster du måste bekräfta att dina startnummer skall börja på "1". Här går det bra att börja på en annan siffra. T ex "1000".

OBS... Detta kan inte ändras när du klickat OK.

Program med gammal nummerserie

Tidigare har programmet använt en nummerserie som byggt på ÅR-MÅNAD-DAG-LÖPNUMMER. När du uppgraderar till version 2.0.1 (eller högre) byts nummerserien till rena löpnummer enligt ovan. Vid första programstarten efter uppgraderingen visas detta fönster där du måste ange startnummer.

Du rekommenderas att bara klicka på OK och därmed börja på "1".