Aurigalistor

Beroende på om du har Auriga ATC (nya versionen för chip-kort) eller gamla Strålfors-Auriga (gamla versionen utan chip-kort) finns det olika listor där du kan kontrollera dina transaktioner.

Auriga ATC (nya versionen för chip-kort)

Listorna finns på internet gå till https://pme.auriganet.eu/pme/. ID och lösenord för inloggning får du av Auriga.

Strålfors-Auriga (gamla versionen utan chip-kort)

Om Du öppnar filen ”Kortinfo” som ligger i C:\kort kan du få rapporter över alla transaktioner som är gjorda med Auriga-terminalen.

Du ser datum klockslag och vilka buntnummer som skickats.

Bläddra nedåt i listan och Du ser en total sammanställning av alla kortköp.

Om Du byter i listan till ”Kassarapport” visas detaljer för varje enskilt köp