Dag-För-Dag

Här kan Du följa Din försäljning dag för dag. Funktionen startar med ett fönster där Du väljer tidsperiod.

TIPS ... Klicka på pilen efter datum och Du får en kalender som hjälper Dig att välja rätt datum.

Alla artiklar som sålts inom den period Du valt visas sedan i ett nytt fönster.

Du ser daglig statistik över försäljning över kassa, faktura och följesedel. Genom att kryss i rutorna längst ned till vänster kan Du välja vilka siffror som skall med i det diagram som finns i första fliken, DIAGRAM ÖVER ALLA.

Om inte alla artiklar syns i diagramfönstret kan Du bläddra med ”pek-knapparna”.