Bestseller

I denna punkt visas statistik ur kassan. Du kan se försäljningen (kunder och omsättning) fördelad över dagen. Det ger t ex ett underlag för personalbemanning och öppettider.

Börja med att välja vilken månad Du vill se. Det gör Du genom att klicka på knappen ÄNDRA MÅNAD. Annars visas senaste veckan

Börja med att välja vilken vecka Du vill se. Det gör Du genom att klicka på knappen ÄNDRA VECKA. Annars visas senaste veckan