Webshop

EuroShop kan kopplas till en internetbutik (webshop) vars artikelregister uppdateras automatiskt från EuroShop.

Alla artiklar skickas dock inte automatiskt till webbutiken. Du avgör själv vilka genom att på artikeln sätta ett kryss i rutan för ”Till webshop”.

Det finns också ett massändringsverktyg för att sätta, eller ta bort, kryss på flera artiklar samtidigt. Gå till menyn INTERNET / SÖK ARTIKEL.

Du kan med hjälp av fem sökfält göra Ditt urval av artiklar.

Sedan kan Du med hjälp av två knappar nedtill ändra ”webshop-status” för alla artiklar Du hittat:

• Aktivera dessa artiklar för internet
  • Ta bort internet-markering

Då Du behöver mer information om en artikel, kan Du klicka på knappen PRODUCT DETAIL till höger.

Då får Du mer artikelinformation om den artikel som är markerad.

För att sedan skicka upp artiklarna til webshopen klickar du på knappen ADDERA TILL WEBSHOP.