Starta import

Import i EuroShop sköts från menyn som ni hittar under Arkiv och import

Välj vilken typ av fil du vill importera. I detta exemplet skall vi importera Artiklar

Leta upp filen som ni vill importera genom att trycka på nedanstående knapp:

När ni hittat filen kommer det att visas på detta sättet:

Om ni inte får upp något beror det nästan alltid på att filen som ni vill använda inte heter rätt namn

När ni tryckt på nästa kommer ni till inställningsfönstret. Där behöver man sällan välja då den är förinställd på standardvärden.

Klicka på nästa för att fortsätta

För att starta importen avslutar ni installationsprocessen genom att klicka på Avsluta.

Vid varje import (om man inte ändrat standard alternativet) så kommer det att finnas en fellogg. Om allt har gått bra skall denna logg vara tom.