Minioffert

Mini-offert är en funktion som hjälper dig att ge kunden en kom-ihåg-lapp med sig hem. I en butik händer det ofta att kunden tittar på flera varor sedan vill ha rabatt om han köper alla. Eller säger ”Kan du skriva upp dem på en lapp, så skall jag fundera och komma in igen”.

Mini-offert är denna ”kom-ihåg-lapp”. Den skriver ut artiklar, priser och rabatter så som du har dem i kassan. När sedan kunden kommer tillbaka, finns uppgifterna i databasen där du enkelt hämtar fram dem med all information från första besöket.

För att använda dig av mini-offert behöver modulen Offert vara aktiverad i programmet.

OBS I kassan finns knappen MINIOFFERT, den tänds först när en registrerad kund blir knuten till köpet.

Skapa minioffert

I kassan finns knappen MINIOFFERT, den tänds först när en registrerad kund blir knuten till köpet.

När du klickar på knappen Mini Offert öppnas ett nytt fönster där du har möjlighet att sätta giltighetstid, rubrik och en notering på miniofferten.  För att spara din registrering klicka på knappen OK.

Miniofferten skrivs sedan ut på kvittoskrivaren.

Denna minioffert återfinns sedan i Offert Journalen där den kan bearbetas, hämtas upp igen och skickas till kassan. På samma sätt som stora offerter.