Utgående betalning

Om Du tar ut pengar ur kassan, kan detta uttag registreras med summa, förklaring och vart pengarna gick. EuroShop för dessutom statistik över vilken användare som var inloggad när uttaget gjordes. Klicka på knappen UTGÅENDE BETALNING och ett fönster öppnas.

Om uttaget t ex gäller betalning av en faktura, väljer Du OMKOSTNAD och anger sedan fakturanummer som kommentar.

TIPS ... När Du får retur på en artikel som Du inte vill ha in i lager (t ex trasig), kan Du använda utgående betalning och ange ”Retur utan varuingång” som förklaring och artikelnumret som kommentar

Uppföljning av utgående betalningar

Om Du tar ut pengar ur kassan, kan detta uttag registreras med summa, förklaring och vart pengarna gick. EuroShop för dessutom statistik över vilken användare som var inloggad när uttaget gjordes.

I fönstret UTGÅENDE BETALNING under menyn FÖRSÄLJNING kan Du följa upp dessa kassauttag. Det vanliga sökfönstret öppnas för att finna den eller de rätta kassauttagen.

En lista visas med alla uttag som motsvarar Ditt sökbegrepp.