Parkera kvitto

Du kan enkelt parkera en påbörjad försäljning genom att klicka på knappen PARKERA.

Då sparas alla uppgifter om kund, artiklar, priser, kassanummer, tidpunkt och användare.

För att hämta upp en sparad försäljning (s.k. parkerat kvitto) klickar Du på knappen PARKERA när kassafönstret är helt tomt. Då öppnas ett fönster där Du kan välja bland alla parkerade kvitto från samtliga kassor och samtliga användare.

TIPS ... När kassafönstret innehåller information betyder P-knappen att Du parkerar ett kvitto, och när kassafönstret är tomt betyder P-knappen att Du hämtar upp ett parkerat kvitto.

I vänstra listan kan Du välja mellan olika parkerade kvitton. För den rad som är markerad visas kunden till höger och artiklar nertill.

För att hämta upp ett parkerat kvitto skall Du markera raden och trycka ENTER, eller funktionstangenten F2 eller OK-knappen.

Då lyfts det parkerade kvittot tillbaka till kassafönstret.

Du kan hämta upp parkerade kvitto från alla kassor och alla användare (inte bara Dina egna kvitto). När Du gör detta, tar Du över hela kvittot och blir ansvarig personal för detta.

OBS ... När Du gör dagsavslut raderas alla parkerade kvitto för den aktuella kassan.