Registrering

BookHit ES kan testas fritt i 30 dagar utan några begränsningar. Sedan måste programmet registreras med de registreringsuppgifter som Du får vid Ditt köp av programmet …

• Namn
  • Företag
  • Registreringsnummer

Skriv in dessa uppgifter EXAKT så som de står i registreringsuppgiften.

Till varje version av BookHit ES finns ett antal extra funktioner som Du kan köpa till. För att aktivera dessa behövs en särskild registeringskod.

Registeringsfönstret är uppbyggt så att Du först registrerar vilken version Du har, och sedan olika tilläggsfunktioner.

Du registrerar nya funktioner genom att klicka på knappen ÄNDRA, och då öppnas ett mindre fönster där Du kan skriva in Din registreringskod.