Knappar

Upptill i BookHit ES finns alltid en knapplist med de viktigaste funktionerna. Du kan på knappens färg se om den är aktiv, dvs om den går att använda i just det momentet. Grå knappar är inaktiva och färgade är aktiva.

I en lista bläddar denna knapp tillbaka till första posten i listan

I en lista går denna knapp tillbaka till närmast föregående post i listan

I en lista går denna knapp framåt till nästa post i listan

I en lista bläddar denna knapp framåt till listans sista post

Startar utskrift på standarskrivaren

Med denna knapp lägger Du in ny information, t ex en ny artikel eller kund

Raderar den post som för tillfället är markerade eller visas på skärmen

Med denna knapp ändrar Du den post som visas på skärmen

Öppnar ett fönster för avancerad sökning

Bekräftar och sparar ändringar som Du gjort

Förkastar ändringar som Du gjort

Stänger fönstret

Se lagersaldo i andra filialer för en artikel

Skriv ut prislappar med streckkod

Kvittoutskrift i kassan

Kopiera en artikel och skriver ut kvittokopia i kassan

Skapa faktura i kassan

Skapa följesedel i kassan

Se statistik i order, kund och leverantör

Skapa order

Öppna kassalådan

Häva kvitto i kassan

Söka efter artikel i kassan

Söka efter kund i kassan

Parkera kvitto i kassan

Kundorder i kassan

Kundorder-7.png Export  Import.png Import
 Lagerkorrigering.png Korrigering av lager  Webshop.png Hämta in order från webshop
  Uppdatera artiklar i webshop  Raeknebord-2.png Använda räknebord för dagskassan i dagsavslutet.