Redigera dina förlag

I detta fall syftar ”Förlag” på de som faktiskt trycker böckerna. Här ser du alltså alla dina förlag listade, och som man ser längst ner till vänster så har vi 3606 st totalt. Vi kan bläddra mellan flera olika sidor för att se alla. Även här kan vi redigera genom att trycka på papperarket till höger om ID-numret och ta bort genom den röda cirkelen till vänster om pappersarket. Vi kan också söka längst uppe till höger samt lägga till en ny.

När vi har tryckt på ”Lägg till” öppnas detta fönster.

Vi fyller i alla uppgifter till Förlaget och sedan trycker vi på ”Lägg till”.