Redigera dina butiker

Genom att trycka på knappen ”Butiker” kan du se alla dina butiker listade. Du kan också ta bort, redigera eller lägga till butiker.

För att lägga till en ny butik trycker du på knappen ”Lägg till” uppe till höger. Då öppnas följande fönster.

Här fyller du i all information för butiken, och sedan trycker du på knappen ”Lägg till butik”. Listan på butiker har då uppdaterats med din nya butik. Genom att trycka på knappen ”Ta bort” avbryter du processen att lägga till en ny butik.