Tillverkare

Se filmen nedan eller följ texten

Tillverkare

Här kan du lägga till, ta bort och redigera olika tillverkare. Du kan också bläddra mellan dina befintliga tillverkare för att få fram information.

Klickar vi på en tillverkare ser vi vilken logga vi har laddat upp på den.

OBS! Filnamnet på bilden vi laddar upp får inte innehålla Å, Ä eller Ö.

Vi kan sedan trycka på "Editera" för att redigera den text vi kan skriva om tillverkaren.

När vi sedan sparar detta kommer denna information att synas på artikelkortet på webshoppen, precis under den information du har laddat upp om artikeln. Glöm bara inte att koppla artiklarna till en tillverkare.

Loggan du har laddat upp skalas automatiskt om till 300 pixlar i bredd, så du kan ladda upp i princip vilken bild som helst.