Varugrupp/Artiklar

Se filmen nedan eller följ texten

Varugrupp och Artiklar

Trycker du in på denna sida kan du se alla dina Kategorier, även kallade varugrupper. Genom att trycka på knappen ”Ny Kategori” kan du enkelt lägga till en ny kategori. Genom att trycka på en befintlig kategori och sedan trycka på någon av knapparna till höger kan du antigen redigera, ta bort eller flytta en befintlig kategori.

Vi kan också välja hur vi vill sortera våra kategorier. Detta gör vi genom att välja en kategori, och sedan trycka på redigera.

Längst ner till höger på sidan så ser vi att vi har ett fält som heter "Sorteringsordning". Genom att fylla i olika siffror här så sorteras kategorierna annorlunda. Genom att sätta en 1a så kommer den överst, en 2a på andra plats, en 3a på tredje osv. Skriver vi inget alls står det 0 som standard, och alla som har samma siffra sorteras i bokstavsordning.

Alltså, ju högre värde som står där, ju längre ner i ordningen kommer den kategorien.