Kassafrekvens

I denna punkt visas statistik ur kassan. Du kan se försäljningen (kunder och omsättning) fördelad över dagen. Det ger t ex ett underlag för personalbemanning och öppettider.

Börja med att välja vilken vecka Du vill se. Det gör Du genom att klicka på knappen ÄNDRA VECKA. Annars visas senaste veckan.

Med de andra två knapparna ANTAL KUNDER och OMSÄTTNING väljer Du vilka siffror Du vill se.

Observera att du måste klicka på "Antal kunder" / "Omsättning" efter att du har bytt något för att uppdatera sidan.

Möjlighet finns att exportera statistiken till Microsoft Excel eller något annat program. Du kan också skriva ut.