Varuingång från elektronisk följesedel

I menyn VARUINGÅNG / IMPORT AV LEVERANTÖRSFÖLJESEDEL kan Du läsa in elektroniska följesedlar från Dina leverantörer. Dessa bokas automatiskt som inleverans med rätt antal och rätt inköpspris. I det fönster som öppnas skall Du först ur en droplista välja leverantör och order. Sedan klickar Du på knappen till höger om ”Importfil” och väljer vilken fil som skall importeras.

Format för följesedelsfilen är tabseparerard textfil med tre fält; leverantörens artikelnummer, antal och inköpspris.