Backup

EuroShop har en inbyggd funktion för backup. När du väljer menyn ARKIV > SÄKERHETSKOPIA öppnas ett fönster där Du skall klicka på knappen till höger om fältet för namn på backupfil.

Här kan du nu välja var du vill placera filen. Klicka "..." och välj sökväg. När du har gjort detta trycker du på "Skapa säkerhetskopia" och då skapar programmet en kopia av din databas.

OBS ... Döp alltid dina backup-filer med ett konsekvent namn plus datum. T ex ”Backup EuroShop 2014-01-31”