Arbetsplatser i nätverk

Du kan använda EuroShop i ett nätverk där flera datorer (arbetsplatser) delar på samma databas. Det betyder att de har tillgång till samma information och uppdaterar samma artiklar, kunder och leverantörer. Deras statistik visas också sammanfattad.

För att en nätverksinstallation skall fungera måste sökvägen till databasen ställas in på varje arbetsplats.

Installera databas

Med EuroShops databas kan ligga på vilken dator som helst I nätverket. Det är dock lämpligt att ha en särskild, lite kraftigare, server.

På servern skall endast mappen EuroShop databas ligga. Övriga foldrar som EuPriv, EuTrans … etc skall finnas på varje enskild arbetsplats.