Följ

Brev till Leverantörer

Med hjälp av denna funktion kan Du skriva brev till Dina leverantörer. Först söker Du rätt på vilka leverantörer som skall ha brevet, och sedan väljer Du bland Dina standardbrev (de som Du lagt in i ARKIV / STANDARDINSTÄLLNINGAR). Efteråt går det att följa upp gamla utskick.

Börja med att göra en sökning på vilka leverantörer som skall ha brevet.

TIPS ... Räcker inte sökmöjligheterna, kan Du istället använda URVAL som är mer avancerat.

De hittade leverantörer visas i en lista.Du kan nu:

  • Skicka till markerade

Genom att klicka på de Du vill ha med i utskicket. För att markera på flera enstaka håller Du ctrl-tangenten nere när Du klickar. För att markera ett intervall klickar Du på den första och håller sedan skift-tangenten nere när Du klickar på den sista.

  • Skicka till alla

Genom att klicka på den knappen.

  • Skicka epost

Betyder att ett tomt epost brev i Ditt standard epost-program öppnas med kunden som mottagare (om han har e-postadress), och Du kan själv skriva in ett meddelande i brevet.

  • Skicka EuroShop-epost

Betyder att EuroShop använder Ditt standard epost-program för att skicka det EuroShop-brev Du väljer. Texten i detta brev skrivs in i meddelandet till leverantören.

Sedan är det dags att välja brev. Ett fönster öppnas där Dina olika brev finns listade:Markera vilket brev Du vill ha och välj sedan formulär. Det finns ett alternativ för helt vita papper (avsändare skrivs också ut) och ett alternativ för förtryckta brevpapper. I båda varianterna skriv mottagarens namn och adress ut anpassat för vänsterställda fönsterkuvert. Även dagens datum skrivs ut.

TIPS ... Klicka på knappen VISA TEXTEN om Du är osäker på vad ett brev innehåller

Brev historik

I fliken efter BREV kan Du se när olika brev skickats under årens lopp.Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.